Açık
Yerel Resmi Daire

Çeşme Belediyesi Parklar Ve Bahçeler Müdürlüğü

Çeşme, İzmir

(1.3)

İletişim bilgileri

Adres: Musalla, 35930 Çeşme/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 712-6632 ara

ÇALIŞMA SAATLERİ:

Gün Saatler
Pazartesi 08:00-18:00
Salı Şu anda açık 08:00-18:00
Çarşamba 08:00-18:00
Perşembe 08:00-18:00
Cuma 08:00-18:00
Cumartesi Kapalı
Pazar Kapalı

Hakkında

Çeşme Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü, İzmir, Çeşme ilçesinde yer alan yerel resmi daire. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 1.3 yıldız aldı.

Saatler: 08:00-18:00

Soru & Cevap:

Ulaşılabilirlik:
  • ☑ Tekerlekli sandalyeye uygun giriş mevcut

Bu Yerel Resmi Daire'nin sitemizde kayıtlı adresi:

Çeşme Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü
Musalla
35930 Çeşme/İzmir
Çeşme, İzmir 35930
P: 02327126632

Çeşme Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü aşağıdaki gün ve saatlerde açık:

Pazartesi :    08:00-18:00
Salı :    08:00-18:00
Çarşamba :    08:00-18:00
Perşembe :    08:00-18:00
Cuma :    08:00-18:00
Cumartesi :    Kapalı
Pazar :    Kapalı

Evet, saat 08:00'dan beri açık. Kapanış saati: 18:00.

Web site adresi: cesme.bel.tr

Çeşme Beledi̇yesi̇ Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Çeşme Beledi̇yesi̇ Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÇEŞME ÇİFTLİKKÖY ÇİFTLİK MAHALLESİ 79 SOKAK.TAN 2014 yılı nisan ayında bir ev satın aldım..belediyeye kanun çerçevesinde oturma belgemi alabilmek için yaklaşık YOL bedeli için 5000 TL.civarı bir ödemeyi peşin olarak yaptım..Ben vatandaş olarak sorumluluklarımı yerine getiriyorum..fakat ÇEŞME BELEDİYESİ bizim sokağımızın yolunu yapma hususunu nedense sürekli erteliyor.Çevremizde yollara ve çok daha az kullanılan yollara hizmet getirilirken 79.sokak halen berbat durumda..Yağmurların yoğun olması ve yolun yapılmaması sonucu önümüzden geçen araçların su ve kanalizasyon borularını patlatması işin daha kötü tarafı..Ve ben ve benim gibi 7..8 aile KIŞ DÖNEMİ BOYUNCA EVİMİZE ÇAMUR İÇİNDEKİ YOLLAR YÜZÜNDEN 1 KEZ gidebildik..Ben bu yolu ve önündeki adı PARK olan atıl alanı resimleyeceğim ve BELEDİYE BAŞKANLIĞINIZA SUNACAĞIM..UMARIM BİR AN ÖNCE GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILIR VE BİZLERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLİR..TURGAY ŞAKAR.


Merhaba ben her sene iki üç kez almanya ya gidiyorum bu gidişimde orada bulunuan belediye başkanı olan ahbabıma çeşmeden bahsettim onlarla çeşmeyi kardeş belediye diye onlarda çok memnun oldular bu konuyu sizinle görüşmek istiyorum.daha cok fikirlerim var çeşmeyle ilgili yurt dışında gördüklerimi sizlere anlatmak istiyorum.


27 eylül günü ıldırdaki yazlıgıma sitres atmaya geldim.sokaktan bahceye giriste bir baktım su borusunda patlak var bahce göl olmuş hemen 185 ten su arızayı aradım. bugun 28 eylul pazar yaptıgım cagrı adedi 6 hala gelen giden yok. her taraf su icinde yazıklar olsun. yarın işe gidicegim icin dönmek zorundayım allah aşkına bir ilgileniverin. adresim: ıldır cayagzı mevkii yalıkent sitesi erbay sitesinin karşısı 7236 sok. no.6 sokaga girince sagdan 3.cü ev lütfen meyile baktıgınızda daha yapılıp yapılmadıgını ttakip edin.tel.5555371076 tarafıma iletirseniz memnun olurum.saygılarımla


Çeşme Çiftlikköy içinde kaldırımın bir yanıı restoranlara vs tahsis edilmiş.. Esnaf para
kazansın diyoruz ve deniz tarafındaki kaldırımda yürümeye çalışıyoruz. Maalesef esnaf
buraya da masalarını koymaya başladı. Soruyoruz , yayalar nereden yürüyecek-?
Bir de kaldırım üzerine boydan boya- diklemesine park eden vasıtaları kim uyaracak ?
Belediye plajlarda vatandaşın güneşlenmesi için tertibat aldı. Pek güzel.
Ne var ki tüm yaz boyunca balıkçi barınağı yanındaki plaj içine , balık tutanlar olta attı.
Hatta yüzenlere çıkıştılar- balıkları kaçırmayın dediler- Hangi ülkede plajın içine olta atılır.
Çeşme merkezde kordonda restoran vs masasına müsaade ediliyor rmu ? Hayır..
Tekke plajı içinde balık avlanıyor mu ? Hayır.
Çiftlikköyün köpekleri ise birer azman olup- sabah ekmek alanları- akşam dolaşanları
epey korkutuyor
Bu mesajımızın gelecek sezon için dikkate alınacağını umarız.
Not : Deniz tarafındaki kaldırıma 2 - 3 adet yuvarlak oturma bankları daha konulursa
buraları da restoran masaları işgal edemez.
.


VERDİĞİNİZ TELEFON NUMARARI ÇIKMIYOR ARAYAMIYORUZ,İSTEKLERİMİZİ BİLDİRMEK İÇİN.


Tailimi çeşme ılıca plajinda gecirmek istedim bedensel engelli oldugum icin plajda rampa var diye burayi tercih ettim fakat karsilastigim manzara beni şoke etti,plajdaki rampa kumdan gorunmuyor bakimsiz,gorevliler dovecekmis gibi muamele ediyor,engelli haric herkes rampalara havlularini sermis gunesleniyor tekerlekli sandalyem kumun icine saplanip kaliyor diye gorevlilerden rampanin yanina şezlong istedim azarlar gibi oraya hizmet yok şezlongu oldugu yerde kullanacaksiniz diyorlar kabus gibi bir tatil yasadim ve bu rampa hiç te ergonomik degil belediye calisanlari hiç mi buralara gelmiyor denetleme yok mu? belediyenizin hizmetleri bu kadar yetersiz mi? Ilıca plajlarini yeniden yapilandirmanizi rica ediyorum


çeşme belediye başkanlıgına. biz bıkmadan yazacagız ve bir gün netice alacagımız umudunu taşıyoruz. ıldır yazlıkcıları olarak nezaman insan gibi bu şirin beldede yaşayacagız. ilaclama otuz ağustos itibarıyla kesildi. yine akşamları sivrisinekten kapının önüne cıkamıyoruz yada nekadar kimyevi ilac varsa üstümüze sıkıyoruz. çay agızı denilen mevkideki sazlık yarısı temizlendi bırakıldı tam bir sivrisinek yatagı ilaclama durdu bizler tatili eylül ekime yaymayı düşünürken sizler hadi artık gidinmi diyorsunuz. lütfen ilgilerinizi bekliyoruz. saygılarımızla


İyi günler çeşmeyi çok seviyorum burada oturuyor ve burada iş yerim var .Yanlız bu seneki kadar pis olmamıştı .Park icindeki lambalar yanmıyor sürekli bilgi vermemize rağmen kimse ilgilenmiyor,iş yerimizin önü ucuşan çop ile dolu defalarca rica ettik haftalar sonra tam temizlenmeye başladı dedik sevindik tam 4gün sürdü sevincimiz.Fahrettin paşa mah.geridönüşüm çöpler aylardır alınmiyor sürekli aradık çöpler doğal bir şekilde rüzgarla bahçelerimize dağıldı bidonda fazla kalmadı.Belediyeye şikayetlerimizi dile getirsekde kimse çözüm üretmiyor.Belediyeye kapanan il özel idareden gelen evrağımız kayıp defalarca belediyeye gelmeme rağmen bulmak için hiç birçaba sarf edilmiyor.Hiç bukadar şikayetci olmamıştım yıllardır ,büyük hayal kırıklığı.


iyi çalışmalar bugün ılıca plajında denize girmek istedim .fakat üstümüzü deyiştirecek kabin ve duş alacak yerde yok sadece iki işletmede var onlarda kendi müşterisine kullandırtıyor. haklı olarak .oraya günü birlik gelen insanlarla konuştum.günü birlik gelen insanlar üsleri ıslak ve tuzlu bir şekilde evlerine gidiyolar.güzelbahçe narlıdere ve bunun gibi izmirin ilçelerineden bu konuda biz vatandaşlar olarak maduriyetimizi gidermenizi rica ediyorum.ordaki bazı vatandaşlar işletmeçiler izin verditmiyor,.belediye' ye nin kabin koymasına dediler.işletmeci belediyeden daha mı sözü geçen insanlar.lütfen bu sorunlara bir çözüm bulmanızı bekliyoruz.iyi çalışmalar.


Vidanjör Hizmeti için Belediye ile yaptığım telefon görüşmemde bana ; bizzat belediyeye kadar gelip 50 TL nakit yatırmam ve karşılığı makbuz almam ve ödemeyi bugün yapmam itibarı ile Vidanjör için 25 Eylül tarihine gün verildiği bildirildi.
1- Neden ödemelerimi İnternet üzerinden yapamıyorum. Bu sistem demode değilmi.Gereksiz zaman kaybı ve gereksiz yoğunluğa sebep olmuyormu ?
2-Bugün foseptiği tıkanan bir ev 25 Eylüle kadar yani yaklaşık 45 gün nasıl bekler.? Bu uygulama vatandaşı özel firmalara yöneltmiyormu. ?
Saygılarımla