Cepa Alışveriş ve Yaşam Merkezi

CEPA Alışveriş Merkezi

Çankaya, Ankara
CEPA Alışveriş Merkezi

16,634 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Mustafa Kemal, 2153. Sk. No:2, 06220 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 219-6401 ara

Hakkında

CEPA Alışveriş Merkezi: Cepa AVM Ankara, Çankaya ilçesinde eğlence, alışveriş merkezi, avm, eğlence. CEPA Alışveriş Merkezi, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 16,634 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Alışveriş merkezi. Bu alışveriş merkezi için 16,634 kişi oy kullandı ve ortalama 4.3 puan aldı.

Web site adresi: www.cepaavm.com.tr

Cepa Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Cepa Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Tadım pizza açıldığından beri cam önündeki ve yakınındaki masalara tek veya bayanlı guruplarla ;OTURAMAZ VE GEÇEMEZolduk: Tadım pizza onunde köy meydanı veya dış kapı pavyonları önündeki gibi ELLERİ ARKADA ÇIĞIRTKAN; KIRAVATI YENİ TAKMIŞVE YANINDA 2 -3 KOMİ BULUNDURANSÖZDE 'REZERV' MASASINA DAYANMIŞ METROTEL ÖZENTİSİ ;1 ŞAHIS'Kİ; (ESKİDEN KİOGIRAM'DA)ÇALIŞAN VE 2 AYRI kıravatlı hergeçeni çağırıpBUYRUN,BUYRUN.. ,veya bak kulğında küpe var,oğlanın saçı uzun yok kızın şorta bak ...gibi laflar ve rahatsız edici bakışlarile CEPA KILASİĞİ ORTAMA YAKIŞMIYACAK DAVRANIŞLAR SERGİLEMEKTE ...EN AZINDAN DAYANARAK DURDUKLARI KÜRSÜYÜ YAN ÇEVİRİP GİRİŞ SAĞA AĞACIN YANINA ALSALAR TADIM PİZZADA MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU YOKKEN ÖNE DİZİLİP MİSAFİRLERE BAKIŞ ATAMAZ VE KÖYLERİNDE GÖRMEDİKLERİ TARZ GİYİMLERE LAFLIYAMAZLAR SAYGILARIMI SUNAR İSMET BEYE HÜRMETLERİMİ ARZ EDERİM...


cepa çok güzel bir yer ben oraya gittiğimde hayran kalıyorum cepanın daha da büyümesini istiyorum. bence cepaya herkez gitmeli.