Cen-ti Yapı Malzemeleri Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Cen - Ti Yapı Malzemeleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Garaj Sok. No: 9 Uzay Apt. Daire: 2 Fulya Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 267-1340 ara

Hakkında

Cen - Ti Yapı Malzemeleri:

Cen-ti Yapı Malzemeleri Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şehircilik, mimarlık, dekorasyon, tadilat, inşaat mühendisliği, makina mühendisliği, elektrik mühendisliği, yap işlet, devret modeli ile ilgili projeler yapmak ve projelerin tamamını veya bir bölümünü yaptırmak Yukarıda belirtilen maslek dalları ile ilgili yapılmış ve yapılacak projelerin uygulanması için mesleki ve idari kontrollük (TUS) hizmetlerini yapmak veya yaptırmak Her türlü gayrimenkul alabilir, bunları başkalarına devir ferağ ve hibe edebilir. Ayrıca irtifak, intifa, sükna haklarıyla medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi hkalarla ilgili her çeşit işlemleri yapabilir. gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetli veya mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunabilir, İç ve dış kuruluşlardan, bankalardan her türlü kredi alabilir gerektiğinde gayrimenkulleri ipotek edebilir, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine rehin veya ipotek tesis edebilir veya bunlar üzerinde her türlü haklar alabilir, ve 6. 5. 1997 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 323611 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 1995 tarihinde kuruldu. Cen - Ti Yapı Malzemeleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan hazır mutfak ve banyo.

Soru & Cevap:

Cen - Ti̇ Yapi Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hazır mutfak ve banyo
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cen - Ti̇ Yapi Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.