İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Koru Tesisleri

Cemile Sultan Korusu

Üsküdar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kandilli Mahallesi, Ömürtepe Yokuşu Sokak, No: 6, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 308-4943 ara

Hakkında

Cemile Sultan Korusu:
İstanbul Kandilli'deki tarihi Cemile Sultan Korusu, İTO eliyle canlandırılmış, kurumakta olan yüzlerce ağaç kurtarılmış, 2000 yeni ağaç dikilmiş ve çevre düzenlemesi yapılmıştır. Koruda yer alan İstanbul Ticaret Odası Tesisi; yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, açık ve kapalı restoranları ile mükemmel bir tesis olarak hizmet vermektedir. İstanbul Ticaret Odası üyeleri rezervasyon yaptırarak restoranlardan yararlanabilmektedir. Diğer aktivitelerden yararlanabilmek için tesis üyeliği gerekmektedir. Üyelik ücreti 4. 500. TL'dir. İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencileri de tesisten yararlanabilmektedirler. Cemile Sultan Korusu, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan koru. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.cemilesultan.com

Cemi̇le Sultan Korusu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • koru
  • sosyal tesis

Konum

Bu bölümde Cemi̇le Sultan Korusu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İTO Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı üyeleri yararlanabiliyor. İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı üye şirket yöneticilerinin ve ailelerinin girebildiği 100 dönümlük koca bir mekan. İTO üyeleri vakfa 150 TL (önceden 4500 liraydı) odeyerek üye olabiliyorlar. Koru içerisinde, restoranlar, yürüyüş alanları, parklar, spor tesisleri var. Bunların yanında harika bir boğaz manzası var.


İTO üyelerinin girebildiği bir yer sanırım. Üyelik şartları nedir nasıl bilgi alabilir. Cemile Sultan'da düğün nişan vs organizasyonlarda yapılıyor sanırım.


Kaliteli restoranları ve muhteşem İstanbul manzarası ile belkide en güzel koru. Düğün için yemek için toplantı ve diğer organizasyonlar için harika bir mekan.