Çelik Bisiklet Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Çelik

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yalıköşkü Cad. No: 64 Sirkeci Üst Geçidi Mevkii Altın Borsası İşhanı Kat: 5 Sirkeci Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 519-2728 ara

Hakkında

Çelik:

Çelik Bisiklet Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Her türlü bisiklet, motosiklet, mopet, motorlu bisikletler, bunların her türlü yedek parçaları, elektrik aksamı, iç ve dış lastikleri, tamir takımları alımı, satımı, pazarlaması, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkuller alabilir ve satabilir, gayrimenkul- ler ipotek eder, kaldırır, ayni haklar iktisap eder bunları başkalarına devir ve ferağ edebilir inşa ifraz ve kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis eder, her türlü ipotek alır ve verir ipotekleri uzatır değiştirir, gayrimenkuller kiraya verir ve kiralar, konusu ile ilgili kat karşılığı veya müstakilen inşaatlar yapar, bu hususlarla ilgili tüm resmi dairelerdeki işlemleri yapar. Konusu ile ilgili şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan istikrazlar akdetmek kısa orta ve uzun vadeli çeşitli krediler temin eder amacının tahakkuku için mali ve ticari hukuki her türlü tasarrufta bulunabilir, kefalet ve rehin alabilir, verebilir ve 10. 01. 2008 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 200793 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Mart 1984 tarihinde kuruldu. Çelik, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan bisiklet ve motosiklet.

Soru & Cevap:

Çeli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • bisiklet ve motosiklet
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çeli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.