Cebsan Elektronik ve Otomatik Yangın Söndürme Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Cebsan

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hüsrev Gerede Cad. Muradiye Bayır Sok. No: 59 Teşvikiye Mh., Teşvikiye, Şişli, İstanbul , Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 227-6270 ara

Hakkında

Cebsan:

Cebsan Elektronik ve Otomatik Yangın Söndürme Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Dumana, ısıya, aleve duyarlı elektronik, optik dedektörler ve elektronik panolar ile bunlara bağlı yedek parçalarının makina ve malzemelerinin imali, toptan alım satımı, ithali, ihracı ve pazarlaması, bunlarla ilgili ihalelere girilmesi ve ihale açılabilmesi, Yangın söndürme cihazları alım satımı, imali, dolumu, kontrolü, toptan ve perakende alım satımı, ithali, ihracı ve pazarlaması bunlarla ilgili taahhütlerde bulunması, ihalelere girilebilmesi ve ihale açılabilmesi İnşaat için gereken bilcümle inşaat malzemelerinin imali ithali. Menkul ve gayrimenkulleri almak, yıkmak, yeniden yapmak kiraya vermek ve pazarlamasını yapmak. Şirketin gerekli görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, yeniden inşa ettirebilr ve satabilir, menkul ve gayrimenkul malları rehin ve ipoteğini kabul edebilir kiraya verebilir aynı ve şahsi irtifakların fekkini isteyebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 304539 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Ekim 1993 tarihinde kuruldu. Cebsan, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan alarm sistemleri.

Soru & Cevap:

Cebsan'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alarm sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cebsan'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.