Çaycılar Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çaycılar Gıda Pazarlama Sanayi Ve Tic. A.Ş.

Bayrampaşa, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Kocatepe Mh. 12. Sokak, Mega Center A-blok, Kat: Zemin, D: 101-102 Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 437-1963 ara

Hakkında

Çaycılar Gıda Pazarlama Sanayi ve Tic. A.Ş.:

Çaycılar Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çay ve mamullerini pazarlamak, iç ve dış ticaretini ve üretimini yapmak, İşletme amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi için menkul mallar ve gayrimenkuller iktisap etmek iktisap ettiği menkul mallar ve gayrimenkullerin ihtiyaç fazlasını başkalarına devir etmek bunların üzerdinde ipotek vesair ayni hakları tesis etmek kiraya vermek başkalarının tesis menkul mallar ve gayrimenkulleri üzerinde hak ve alacaklarının temin için ayni ve şahsi her türlü rehin ipotek ve teminat alabilmek, Her türlü gıda ve ihtiyaç maddelerinin üretimini, iç ve dış ticaretini yapmak ve 21. 3. 2005 tarihli olağanüstü genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 401858 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ağustos 1998 tarihinde kuruldu. Çaycılar Gıda Pazarlama Sanayi ve Tic. A.Ş., İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan gıda. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Çaycilar Gida Pazarlama Sanayi̇ ve Ti̇c. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda
  • çay
  • gıda
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çaycilar Gida Pazarlama Sanayi̇ ve Ti̇c. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

alaattin bu ne biçim site aradığın hiç bir şey yok


ne dandik siteniz var