avm

CarrefourSa Ümraniye

Ümraniye, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Ümraniye, Ümraniye Carrefour, 34768 İnkılap, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

CarrefourSa Ümraniye: CarrefourSa Ümraniye İstanbul, Ümraniye ilçesinde avm, carrefour, alışveriş merkezi, market, avm. CarrefourSa Ümraniye, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan avm. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Carrefoursa Ümrani̇ye'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • avm
  • carrefour
  • alışveriş merkezi
  • market

Konum

Bu bölümde Carrefoursa Ümrani̇ye'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Selam CARREFOURSA Yetkilileri, halen Ümraniye'de İnkılap Mahallesi'nde ikamet etmekteyim.
İnternet'teki iş ilanlarınıza başvurdum ama işe ihtiyacımdan bir de bir de mail atmak istedim. İş başvuruma eklediğim Cv 'den geçmişte yaptığım işlerle ilgili kısa bir bölüm ekledim.
Umarım sizlerle çalışma imkanım olur.... :

Reyon Görevlisi
AVM, Antalya
Antalya'da özel bir AVM'de reyon görevlisi/sorumlusu / tezgahtar olarak başarıyla çalıştım. İçecekler reyon sorumlusu olarak görev aldım. Gerektiği hallerde gıda, gıda dışı ve diğer reyonlara da destek vermekteydim. İyi dereceli bir reyon görevli ve sorumlusuyum. Ayrıca ürün iade-değişim, müşteri ilişkileri, halkla ilişkiler, çağrı merkezi departmanlarında çalıştım.

Reyon Sorumlusu
HANIMAĞA MARKET, Kırıkkale
Hanımağa Market - Tuafiye özel şirketinde 1 yıldan fazla mağaza düzenleme, kasiyerlik, ürün düzenleme, tezgahtar/ reyon sorumlusu olarak başarıyla çalıştım. İyi dereceli bir tezgahtar / reyoncuyum.

Wellness Danışmanı
Herbalife, Antalya
Sağlıklı yaşam ve düzenli beslenme, cilt bakımı konularında insanlara yardımcı olmak.

Bilgi İşlem Sorumlusu
TEDAŞ, Kırıkkale
Bilgi işlem sistem odasında gereken resmi işlerin tamamı, veri hazırlama, tasarlama ve uygulama, transfer ve güncelleme ... vb işler.


5.11.2014.çarşamba günü saat 17.35de marketinizden almış olduğum 5kg balküpüşekerin kampanya fiyatı 15.25tl dir.kasadan çıkış fiyatı 16.75tl dir. bu nasıl oluyor. ilgilerinize teşekkür ederim.saygılarımla.


SERVİS SIKINTILI