İzmit CarrefourSA Alışveriş ve Yaşam Merkezi

CarrefourSA AVM İzmit Fuar

İzmit, Kocaeli

5 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Körfez Mh. Karadut Sokak, No: 3, Carrefoursa Avm, İzmit, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 335-1299 ara

Hakkında

CarrefourSA AVM İzmit Fuar: CarrefourSA AVM İzmit Fuar Kocaeli, İzmit ilçesinde alışveriş merkezi, avm, alışveriş merkezi. CarrefourSA AVM İzmit Fuar, Kocaeli, İzmit ilçesinde yer alan alışveriş merkezi. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.carrefoursa.com

Carrefoursa AVM İzmi̇t Fuar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alışveriş merkezi
  • avm
  • alışveriş merkezi

Konum

Bu bölümde Carrefoursa AVM İzmi̇t Fuar'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SALÇALIK KIRMIZI BİBER 1,-TL.DEN DİYE RADYODA DUYDUM. HEMEN BİTMİŞ. LÜTFEN BÖYLE BİR KAMPANYA OLURSA ÖNCEDEN HABERDAR EDİLMEK İSTİYORUM. İYİ GÜNLER..


Ben fiyatları uygun buluyorum ,Kocaelindeki bana göre en uygunu,yalnız bu kadar büyük bir markete 3-4 metrelik bir mescit yapabilirler bazen sırf bu yüzden gidesim gelmiyor .teşekkürler.


BUGÜN ÇİÇEK TOPRAĞI ALDIM ETİKET FİYATI 3.50 İDİ FAKAT KASADA 4.45 ALINDI 3.50 OLMASI LAZIM DEDİM GİDİP TEKRAR KONTROL ETMEMİ İSTEDİLERÇİÇEK REYONUNDA MUHATAP KİMSEYİ BULAMADIM AMA FİYAT 3.50 İDİ KASAYA GİDİP 3.50 OLDUĞUNU SÖYLEDİM İŞTE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE GÖRÜŞMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BEN BİR MÜŞTERİ OLARAK B U KADAR UĞRAŞTIRILMAMAM GEREKTİĞİNİ DÜ
ŞÜNÜYORUM BİRDE İLGİ HİÇ YOK BİR DAHA KESİNLİKLE CARREFOURDAN ALIŞVERİŞ YAPMAM BUGÜN KENDİMİ KERİZ GİBİ HİSSETTİM


slm alışveriş merkenizinden çok memnunum sadece şikayeti gölcükte servisiniz olmaması biz gölcüklüler oraya gelip alış veriş yapamazmıyız


MERHABA DR BANU ÇAKIR BEN DANONE ANNENİN DOğžAL YOğžURDU ÜZERİNDE TANITIM 2.250 YAZIYOR.2.750OLARAK FATURA EDİLDİ İTİRAZ EDLİP EşžİM TARAFINDAN TUTANAK TUTULACAK DENİLİNCE 2.250 OLARAK VERİLDİ KOCAELİ YENİKENT MAğžAZASI KİMSE İşžİNDEN OLMASIN AMA LÜTFEN DİKKAT ETSİNLER TEşžEKKÜRLER.