Ev Tadilatı Mağazası

Cardin Concept Mobilya

Merkez, Aksaray
Cardin Concept Mobilya

25 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Küçükbölcek, 2608. Sk., 68200 Aksaray Merkez/Aksaray Haritayol tarifi

Telefon: +90 (222) 231-9724 ara

Hakkında

Cardin Concept Mobilya: Cardin Concept Mobilya Eskişehir, Tepebaşı ilçesinde mobilyacı, mobilya. Cardin Concept Mobilya, Aksaray, Merkez ilçesinde yer alan ev tadilatı mağazası. Bu mekan toplam 25 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Cardi̇n Concept Mobi̇lya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ev Tadilatı Mağazası

Konum

Bu bölümde Cardi̇n Concept Mobi̇lya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın yetkili sizden bu mail adresine selen berjer modelinin görüntüsünü rica etsem gönderirmisiniz benim için önemli ,özen göstereceğinizden eminim şimdiden teşekkür ederim.


24 mayıs tarihinde ankara istanbulyolu magzasından saray koltuk saray masa ve sandalye aldık...teşhirde gördügümüz koltugun oturma minderlerinin çiçekli olan desenleri yerine düz renkli olmasını istedik magza görevlisi taner bey genel merkezle görüştüğünü bunun sorun olmadıgını söyledi hatta satış sözleşmesinede 4 adet düz kılıf teslim edilecektir diye not düştü... fakat koltuklar teşhirde gördügümüz şekliyle geldi...koltukları teslim almadık ve bize istediğimiz şekilde gelmediği sürecede teslim almayacagız...bu konuda magduruyetimizin giderilmesini toplam dört koltuk kılıfı için mahkemelik olmak istemediğimizi bildirir saygılar sunarım....geri dönmenizi bekliyoruz...05527133100