Canlılar Dokuma San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Canlılar Dokuma San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Esenler, İstanbul
Canlılar Dokuma San. ve Tic. Ltd. Şti.

İletişim bilgileri

Adres: Tekstilkent Ticaret Merkezi B-9 Blok No:16, 34235 Esenler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 519-1956 ara

Hakkında

Canlılar Dokuma San. ve Tic. Ltd. Şti.:

Canlılar Dokuma San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü pamuklu, yünlü, sentetik, tekstil ürünlerinin ve bu ürünlerin ipliklerinin fantazi ve suni ipliklerin imalini, ihracını, ithalini, boyama, kasarlama işlerini ve bunların toptan ve perakende dahili ticaretini yapmak, Şirketin amacını gerçekleştirmesi için her türlü menkul ve gayrimenkul malları ve bunlara ilişkin her türlü ayni hakları iktisap etmek, gerekli menkul ve gayrimenkul mallarla ilgili tesisleri satın almak, kiralamak, bu işler için gerekli toptan ve perakende satış mağazaları açmak, işletmek, almak satmak ve devretmek, İktisap edeceği arsa ve araziler üzerinde konusu ile ilgili bina ve tesis inşa etmek ve ettirmek, ipoteğin fekleri işlemlerini kabul etmek, bilumum gerçek ve tüzel kişiler nezninde bu işleri takip ve intaç ile tapu işlemlerini yapmak, Şirketin amacını gerçekleştirmesi için her türlü iç ve dış teşekkül müessese ve bankalardan her nevi krediler temin etmek, gerektiği takdirde şirketin gayrimenkullerini ipotek etmek, şirkete ait gayrimenkulleri rehin ve teminat göstermek. Konusuyla ilgili ithalat, ihracat, gümrükleme ve dış ticari işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 350654 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Ağustos 1996 tarihinde kuruldu. Canlılar Dokuma San. ve Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan kumaş mağazası.

Soru & Cevap:

Canlilar Dokuma San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kumaş Mağazası

Konum

Bu bölümde Canlilar Dokuma San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.