oto gaz dönüşüm

Candan Mühendislik

Ümraniye, İstanbul

5 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Birlik San. Sit. No: 21 D Blok Çakmak Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 630-3000 ara

Hakkında

Candan Mühendislik: Candan Mühendislik lpg otogaz montaj servisi 1996 dan beri İstanbul Anadolu yakası Ümraniye de ve Avrupa yakası Sefaköy de hizmet vermekte olan firmamız yeni şubesini pendikte açmıştır. Otogaz montaj servislerimizin TSE hizmet yeri yeterlilik belgesi (HYYB), Makine mühendisleri odasından alınan SMM ve mühendis yetki belgesine sahip olup yetkili otogaz montaj servisidir. Otogaz dönüşüm fiyatları açısından en kaliteli ürünü en uygun fiyata sunarak müşteri porföyümüzü genişletmekteyiz. Firmamız için en büyük reklam memnun kalan müşteridir. Gelişen araç teknolojisi ile gündeme gelen sıralı otogaz montajı konusunda en yeni bilgi ve cihazlarla müşteri memnuniyeti hedefli çalışmalarımıza devam etmekteyiz. En önem verdiğimiz konu %100 müşteri memnuniyeti ve bize duyulan güvene layık olabilmektir. Candan Mühendislik, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan oto gaz dönüşüm. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Candan Mühendi̇sli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto gaz dönüşüm
  • otogaz lpg otogaz montajı candan lpg candan mühendislik otogaz

Konum

Bu bölümde Candan Mühendi̇sli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Slm kolay gelsin hayırlı işler mersinden yazıyorum 2011 passat warillat var 1.4 benzinli tsi motorlu lpg taktırmak istiyorum sizinle görüştüm 7000 tl fiyat verildi daha uygun bir lpg varmıdır ne önerirsiniz


aracım 3,18 bmw.candanotogaz lpg servisine bu 3. otogaz dönüşümü yaptırdıgım aracım.herşeyiyle çok memnunum .bmw konusunda refarans verebilirim (0532 4120097). candan mühendislik otogazlpg servisini herkeze tafsiye ederim.teşekkürler candan mühendislik çalışanları.


bmw 3,18 marka aracıma candan mühendislik otogaz montaj servisinde 2 yıl önce montaj yaptırdım.çok memnun oldugumu belirtmek isterim.aracım ile ilgili referans verebilirim cep tel 05324120097 . candanotogaz ı herkeze tafsiye ederim. candan mühendislik ve çalışanlarını tebrik ederim.


candan mühendislik otogaz montaj servisine nissan micra aracıma atiker marka lpg montajı yaptırdım. .bir bayan kullanıcı olarak otogaz konusundaki tüm önyargılarım yıkıldı. servis olarak candan mühendislik lpg yi herkeze öneririm.


candan mühendislik otogaz montaj servisine nissan micra aracıma atiker marka lpg montajı yaptırdım.aracımdaki bi sorundan servise bikaç defa gittim sonuçta sorun aracımdan çıktı , ilgi alakaları güzel .bir bayan kullanıcı olarak otogaz konusundaki tüm önyargılarım yıkıldı.lpg kullanımını ve servis olarakta candan mühendislik lpg yi herkeze öneririm.