T.C. Çanakkale Valiliği

Çanakkale Valiliği | Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü

Merkez, Çanakkale
Çanakkale Valiliği | Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü

31 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Cevatpaşa Mahallesi, Hükümet Konağı, Kayserili Ahmet Paşa Cd. No:26, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale Haritayol tarifi

Telefon: +90 (286) 217-1999 ara

Hakkında

Çanakkale Valiliği | Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü: Çanakkale Valiliği Çanakkale, Çanakkale ilçesinde valilik, kurum, valilik. Çanakkale Valiliği | Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Çanakkale, Merkez ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 31 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.canakkale.gov.tr

Çanakkale Vali̇li̇ği̇ | Bi̇lgi̇ İşlem Şube Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Dairesi

Konum

Bu bölümde Çanakkale Vali̇li̇ği̇ | Bi̇lgi̇ İşlem Şube Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

tc.11903500672 vatandaş sıfatımla sn.valiliik makamına faks çekme isteğindeyim faks no ricasile teşekkürler.saygılar


Biga Merkez Yenice köy imamı Ahmet Hoca hakkındaHükümeti hırsızlıkla cemaate suçlama faaliyetlerinden ilçe müftülüğüne 30 Mart öncesi dilekçe verilmiş,ancak aynı çalışmalarını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de sürdürmüş,hatta seçim günü bile cemaatini hırsıza oy vermeyin şeklinde çalışmalarını devam ettirmiştir.İlçe müftülüğü şahıs hakkına hangi işlemi yapmışİşlem yapılsaydı,Cumhurbaşkanlığı için de aynı davranışı sergiler miydi?


çok güzel sınavralar yapıyorlar 400puan yapıyorum


Kepezden elektirik kurumuna 15 -22-25-şubat ve 2 mart tarihlerinde sokak lambası arızası bildirdim 4 mart cumartesi saat 11-55 halen ilgilenilmedi.Saygılarımla
Ali SAYDAN cumhuriyet mahallesi
H.halil sokak no 13 kepez.