Can İnan Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

Can İnan Sigorta

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Esentepe Mh. Yıldız Posta Cad. No: 13 Türk Telekom Yakınında Tuş Apt. Kat: 2 D: 4 Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 288-2648 ara

Hakkında

Can İnan Sigorta:

Can İnan Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

Sigorta aracılık hizmetleri. Sigorta acenteliği. Şirket aracılık yapmamak kaydıyla lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, satabilir, teminat gösterebilir, ipotek verebilir başkasından teminatsız her türlü para istikraz edebilir. Alacaklarına karşılık rehin veya ipotek alabilir. Bu ipoteklerin terkini talep edebilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir. Özellikle mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde intifa irtifak ve sükna hakları medeni kanunun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemler yapabilir ve ana sözleşmesinde ve 27. 1. 2003 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 335322 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Ekim 1995 tarihinde kuruldu. Can İnan Sigorta, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan sigorta acentesi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.caninansigorta.com.tr

Can İnan Si̇gorta'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sigorta acentesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Can İnan Si̇gorta'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.