Çakıroğlu İthalat İhracat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çakıroğlu Yapı

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Berenyapı Anonim Şirketi Onurcan İnşaat Plastik Kapı Pencere İmalat Montaj Sanayi Anonim Şirketi Onurcan İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Onurcan Yapı Denetim Anonim Şirketi Orhanlı, Fatih Mah. Katip Çelebi Cad. No:53 Tuzla Acıbadem Gayretli Sok. No:14/ Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 248-4115 ara

Hakkında

Çakıroğlu Yapı:

Çakıroğlu İthalat İhracat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Türkiye içinde veya dışında, yerli veya yabancı, her türlü gerçek veya tüzel, resmi veya özel şahıs kuruluş, teşekkül veya teşebbüslerce şirkete veya 3. şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde yaptırılacak, satın alınacak veya yer karşılığında yada diğer şekillerde iktisap olunacak her türlü istihsal ve sanayi kollarına matuf ve hitap eden fabrikalar ve tesisler turizm endüstrisinin ihtiyacı olan bilumum otel, motel, oberj, tatil köyü, yat limanı gibi mekanlar ve tesislerin yapımı, işletilmesi ve işlettirilmesi. . . . her türlü proje, inşaat ve tesisat ve montaj faaliyetleri. . . ve 11. 4. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 250187 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Aralık 1988 tarihinde kuruldu. Çakıroğlu Yapı, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Çakiroğlu Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi