Çağrı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

Çağrı Sigorat Aracılık Hizmetleri

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Metir Sok. Halk Cad. No: 2 Çağrı Plaza Yenisahra Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 317-6767 ara

Hakkında

Çağrı Sigorat Aracılık Hizmetleri:

Çağrı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi

Sigorta müşavirliği. Sigorta acenteliği, Sigorta danışmanlığı ve pazarlaması. Şirket amacı ile ilgili olarak borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, üçüncü gerçek veya tüzel kişilerin borçlarından dolayı ipotek tesisi, rehin, kefalet ve diğer teminatlarını vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak ve gereğinde alınan ipoteği serbest bırakmak, tevhit, ifraz, cins tashihi yapmak. Şirket işleri için iç ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadeli istikrazlar akd etmek emval ve kefalet kredileri emtia, akreditif, yatırım kredileri, senet üzerinden avans kredileri ve benzeri kredileri temin etmek. Bu hususta veya değil araç ve gayrimenkullerini rehin ve ipotek ettirir ve gerektiğinde fek ettirir. Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu araç, makine ve tesisler satın almak, gayrimenkulleri adına gayrimenkul mülkiyeti tesis ve tescil ettirmek bunları kiraya vermek, kiralamak, finansal kiralama yoluyla temin ve gayrimenkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek, iktisap devir ve ferağ etmek, depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek, gerektiğinde satmak. ve 21. 2. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 595076 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Temmuz 2006 tarihinde kuruldu. Çağrı Sigorat Aracılık Hizmetleri, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan axa sigorta acente.

Soru & Cevap:

Çağri Si̇gorat Aracilik Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • axa sigorta acente
  • sigorta acentesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çağri Si̇gorat Aracilik Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.