Çağla Grup Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çağla Grup Elektrik İnşaat

Ümraniye, İstanbul
Çağla Grup Elektrik İnşaat

9 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Atakent, Mithatpaşa Cd. No:116, 34760 Ümraniye/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 575-2020 ara

Hakkında

Çağla Grup Elektrik İnşaat:

Çağla Grup Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Konut işyeri sanayi tesisi turistik tesis otel işhanı ve sair inşaatlar yapmak bu inşaatları gerek toplu gerekirse kat kat mülkiyeti tesis ettirerek bölümler halinde satmak kiraya vermek ve dekorasyon işleri yapmak. Şirketin amacına uygun yerlerde arsa, arazi, tarla satın almak, bunların ifrazlarını parsellemek, toplu veya parseller halinde satmak, kiraya vermek ve inşaatlar yapmak. Üçüncü kişilerden kat karşılığı arsa almak veya sahibi bulunduğu arsa ve arazileri kat karşılığı üçüncü kişilere vermek. Bina, arsa ve arazi alımı ve satımı yaparak emlak müşavirliği yapmak. Eski ve tarihi binaları, konak ve köşkleri satın alarak bunları gerektiği biçimde onararak restore etmek ve bunları satmak veya kiraya vermek. Amaç ve konusu ile ilgili işlerin gerçekleşmesi için yerli ve yabancı şirket ve şahıslarla geçici veya devamlı iş yapabilir, kurulmuş veya kurulacak şirketlere ortak olabilir bankalar mevzuatında cari her türlü krediden istifade edebilir ipotek verebilir. ve 20. 12. 2006 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 362799 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Ocak 1997 tarihinde kuruldu. Çağla Grup Elektrik İnşaat, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan . Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.caglagroup.com

Çağla Grup Elektri̇k İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Çağla Grup Elektri̇k İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.