Çağdaş İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Çağdaş İnş Tic. Ltd. Şti.

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Küçükyalı, Sera Sk. No:3, 34840 Maltepe/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 388-7272 ara

Hakkında

Çağdaş İnş Tic. Ltd. Şti.:

Çağdaş İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike inşaat, taahhüt işleri. Kountlar, işyerleri, okullar, ibadet yerleri, spor tesisleri, fabrikalar, istasyonlar, abide ve anıtlar, turistik tesisler, zirai tesisler taahhüdü işleri. Yollar, köprüler, sanat yapıları, limanlar, iskeleler, demiryolları, tüneller, Barajlar, kanallar, sulama tesisleri, kanalizasyonlar, Park ve bahçeler, Tamir, tadilat ve restorasyon işleri, tesisat yapım işleri Şirket gayesine ulaşabilmesi için lüzumlu olan gayrimenkullerin iktisabı devri, irtifak tesisi, şirketin veya üçüncü şahısların borçları için ipotek veya rehin vermek şirketin alacaklarını tahkim için ipotek veya rehin almak, şirketin gayrimenkullerini kiraya vermek, şirket için lüzumlu gayrimenkulleri kiralamak Konusuna giren işlerin yapılabilmesi için gerekli arazi ve arsaların alımı ifrazı parsellenmesi ve gerektiğinde satılması. Her nevi menkul ve gayrimenkulleri edinebilir, satabilir, bunları devir ve ferağ edebilir, borçlarının teminatı olarak menkulleri üzerinden rehin ile gayrimenkulleri üzerinden ipotek alır ve verebilir fek edebilir . Alacaklarının teminatı olarak her türlü kefalet rehin ve ipotek alabilir verebilir ve alınan ipotekleri terkin edebilir ve ana sözleşmesinde ve 27. 5. 2002 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 147134 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Mayıs 1977 tarihinde kuruldu. Çağdaş İnş Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan kurumsal ofis.

Soru & Cevap:

Çağdaş İnş Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Çağdaş İnş Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.