Cadde Marmaris Büfe Murat Ozan

Cadde Marmaris Büfe, Kazasker

Kadıköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Şemsettin Günaltay Caddesi, No: 236, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 360-0266 ara

Hakkında

Cadde Marmaris Büfe, Kazasker:

Cadde Marmaris Büfe Murat Ozan

Oturacak yeri olan fast-food satış yerleri(hamburger, sandviç, tost, vb. ) tarafından sağlanan yemek hazırlama ve sunum faaliyetleri,
İstanbul Ticaret Odası'na 873405 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Cadde Marmaris Büfe, Kazasker, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan restaurant. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.marmarisbufe.net

Cadde Marmari̇s Büfe, Kazasker'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • restaurant
  • hamburger
  • fast food
  • restaurant
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cadde Marmari̇s Büfe, Kazasker'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bu gece sipariş verdim maalesef. telefondan aldılar. 30 dk da gelmeyince yanlış yeremi gittiler acaba diye aradım telefon meşgule benzer bi tonda çaldı 10 dakika. Uykuyla ve aç bir şekilde sinirlenip gecelikle gittim, içeri girdiğimde bi yandan aradığım telefonları hala meşgul çalıyodu ama ahize gayet kapalıydı. Dükkan gayet ışıl ışıl ve dolu masalar vardı gençlerle. Kasadaki çocuğa ben telefonla sipariş verdim dediğimde unutmuş gibi değil yakalanmışçasına kaldı. Açıklama yapamadı. Telefonunuzda meşgul ve görüyorum ki kimseyle konuşmuyosunuz dediğimde de bi açıklama yapamadı, baya baya kalakaldı. Siparişimi iptal edin diye gelmiştim çok teşekkürler dedim döndüm arkamı. laf bile söylemedi özür de dilemedi, telafiyi falan geçiyorum zaten. Yapmayacaksan işin varsa aç o telefonu da söyle. Bunu küçük hata olarak değil terbiyesizlik olarak görüyorum.
Ne diyeyim; İyi kazançlar o zaman. -benden asla-