Buzcan Soğuk Depolama ve İhracat Anonim Şirketi

Buzcan Soğuk Depolama Ve İhracat Anonim Şirketi

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Eski Londra Asfaltı No: 3 Haznedar Mh. Güngören, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 504-1909 ara

Hakkında

Buzcan Soğuk Depolama ve İhracat Anonim Şirketi:

Buzcan Soğuk Depolama ve İhracat Anonim Şirketi

Aşağıdaki fıkralarda yazılı bütün mamul, yarı mamul veya hammaddelerin ithalat ihracatını ve iç ticaretini yapar. Bunun için yurt içi ve yurt dışı kuruluşların temsilciliğini, acenteliğini, mümessilliği, distribütörlüğünü alabilir. Gıda ve Sanayi Ürünleri;Sanayi yoluyla elde edilmiş dondurulmuş, kurutulmuş, su haline getirlimiş veya öğütülmüş çeşitli meyve ve sebzelerin, nebati yağları, un, nişasta ve pastacılıkta kullanılan mamullerin, sirke, şeker ve şekerden mamul gıda maddelerinin, kakao, kahve bunlardan mamul gıda maddelerinin. . . Şirket maksat ve mevzuunun icap ettireceği bilcümle menkul ve gayrimenkulleri temellük edebilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir bu kabil malların başkasından kiralayabileceği gibi malları satın alabilir. Gerekince binaları satabilir inşa ettirebilir başkasından bu maksatla kiralayyabilir bu maksatla başkasına kiraya verebilir gereğinde onarır, genişletebilir, Petrol ve petrolden elde edilen ürünleri almak satmak tevzi etmek ithalat ve ihracatanı yapmak bunularla ilgili olarak servis bakım onarım tesisleri kurmak işletmek kiralamak veya kiraya vermek. Özellikle mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklıları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir işbu ipoteklerin terkini talep edebilir ve 26. 5. 1986 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 126533 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Nisan 1974 tarihinde kuruldu. Buzcan Soğuk Depolama ve İhracat Anonim Şirketi, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan su ve deniz ürünleri.

Soru & Cevap:

Buzcan Soğuk Depolama ve İhracat Anoni̇m Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • su ve deniz ürünleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Buzcan Soğuk Depolama ve İhracat Anoni̇m Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.