gelinlikçi

Büyükçekmece Arzum Gelinlik Ve Modaevi

Büyükçekmece, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Cad. PTT KARŞISI Soydan Pasajı No:14 Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye (www.arzumgelinlik.com) PAZAR GÜNÜ AÇIĞIZ. Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 882-2017 ara

Hakkında

Büyükçekmece Arzum Gelinlik Ve Modaevi: Hayatınızın en önemli gününde en anlamlı evet,ini derken ARZUM MODA EVi zengin modelleriyle ve seçkin kreasyonlarıyla siz gelin adaylarının yanında olmaya devam ediyor. En son malzeme ve fantazi kumaşların kullanıldığı Yeni koleksiyonumuzu görmek için mağazamıza bekliyoruz. www.arzumgelinlik.com Büyükçekmece Arzum Gelinlik Ve Modaevi, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan gelinlikçi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.arzumgelinlik.com

Büyükçekmece Arzum Geli̇nli̇k ve Modaevi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gelinlikçi
  • www.arzumgelinlik.com

Konum

Bu bölümde Büyükçekmece Arzum Geli̇nli̇k ve Modaevi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

o kadar titiz ve kaliteli bir firma ki tek ölçü alarak siparişi provasız düğüne haftalar kala teslim edebiliyorlar. Sanırım hazır kalıp cihazları ile çalışıyorlar. Ayrıca ürünler kendinden tarlatanlı. ve beden kısımları kendinden iç çamaşırlı. yani işçilikleri çok kusursuz ve profesyonel.


Herşeyiyle müthiş bir firma Çok ilgili ve çok profesyoneller.