kurs

Büyük Anadolu Sürücü Kursu

Fatih, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Şehit Kubilay Sok. No: 4 Fatih Ptt Yanı Hasan Halife Mh., Fatih, İstanbul , Türkiye <Br><Baksaray Şubesi: </b> Millet Cad. Aras İş Hanı No: 4 Aksaray, Fatih, İstanbul Telefon: 2124910505 Haritayol tarifi

Telefon: 444-6875 ara

Hakkında

Büyük Anadolu Sürücü Kursu:
Büyük Anadolu Sürücü Kursları tüm özel kurslar gibi Milli Eğitim Bakanlığı'nın denetim ve gözetimi altında hizmet vermektedir.

Sınav sonuçlarında yüksek bir başarı oranını yakalayan Büyük Anadolu Sürücü Kursları Adaylara en son teknolojik imkanlarla eğitim vermeyi ilke edinmiştir.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen kursumuz klasik kurs ortamından uzak güler yüzlü ve samimi kurs ortamı sunmaktadır.

Büyük Anadolu Sürücü Kursları bireylerin trafik davranışını hem yasal hem de ahlaki bir görev olarak benimseyen sürücü adayları yetiştirmeyi en baştaki hedefi olarak vizyona alınmıştır. Büyük Anadolu Sürücü Kursu, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan kurs. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.anadoluehliyet.com

Büyük Anadolu Sürücü Kursu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurs
  • sürücü kursları
  • sürücü eğitimi
  • ehliyet kursu
  • sürücü kursu

Konum

Bu bölümde Büyük Anadolu Sürücü Kursu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kesinlikle berbat bir sürücü kursu rezil oldum onar yuzunden. Direksiyon dersleri tam bir facia düzen yok iki kişiye ayni anda randevu verip iki kisiyi de rezil ediyor. Paraniza yazık sakin gitmeyin.


direkson sınavları