kurum

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Osmangazi, Bursa

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Eski Odunluk Mevkii Çarşamba Pazarı, 16000 osmangazi Merkez, Osmangazi, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 256-7000 ara

Hakkında

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü: Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bursa, Osmangazi ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa, Osmangazi ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: bursa.meb.gov.tr

Bursa İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • milli eğitim müdürlüğü
  • ilçe milli eğitim müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Bursa İl Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bursa osmangazi ilçesi pilot sanayi ilkokulunda 2. sınıfa giden bir çocuğum var.öğretmenimiz bu yıl yeni geldi ve geldiğinden beri sürekli sorun yaşıyoruz. sınıfta çocuklara vuruyor ve sürekli hakaret ediyor.çocukları tehdit ediyor ve sınıftan atıyor. böyle bi insan öğretmenlik yapamaz. bu insan hakkında araştırma yapılmasını istiyorum .bu çocuklar daha 7 yaşındalar bu kadın çocukların psikolojilerini bozuyor. öğretmenin adı leyla ertuğrul oflaz benim çocuğum hareketli bi çocuk ve sürekli bize de hakaret ediyor buyüzden .


saygılar demirtaş 455 sk no 2 oturmaktayım oglum astım hastası okul 5 sk elerimizdeki okul yerine oğlumu bağlarbaşına şehit jandarma er selim koç demir anadolu imamatip lisesine çıktı okul çok uzak ters gidilmesi gercekten zor bir yer oğlum iprahim bilgi için okul osmangazi anadolu imamatip lisesine nakil işlemini arz ederim lütfen cevab beklerim


okullarda özel ek kitap aldırılıyor ben çocuklarıma alamıyorum 3 çocuğumda okuyor 2 si lisede okuyor birisi ilköğretimde ben hangisine kitap alabilirim o kitaplardan sınav yapıyorlar ve benim çocuklarım mağdur oluyor. lütfen özel kitaplar kaldırılsın rica ediyorum.