Kamu Güvenliği Dairesi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü

Nilüfer, Bursa
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü

18 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: İhsaniye, Beşevler Kavşağı, 16130 Nilüfer/Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 270-5000 ara

Hakkında

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü: Bursa Emniyet Müdürlüğü Bursa, Osmangazi ilçesinde kurum, emniyet müdürlüğü, . Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Bursa, Nilüfer ilçesinde yer alan kamu güvenliği dairesi. Bu mekan toplam 18 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.bursa.pol.tr

Bursa İl Emni̇yet Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kamu Güvenliği Dairesi
  • Emniyet Müdürlüğü
  • Karakol
  • Eyalet Polisi

Konum

Bu bölümde Bursa İl Emni̇yet Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Mrb lar sn emniyet müdürüm ben Yenibağlar da mh de ikamet etmekteyim arabasını alan bizim buraya akin edip acemilere araç sürmesini öğreniyorlar iki sefer benim evin duvarına carptilar bu çarptıkları bir çocukta olabilirdi lütfen buna bir önlem alin yarin birgün çok geç olabilir saygılarımla arz..ederim


bursa emniyetine çok teşekkür ediyorum şu sebepten bugünki lys sınavında alemdar il özel idare ilkokulunda sınava giren çocuklarımız için adeta etrafta kuş uçurtmadılar çok memnun kaldım bütün memur arkadaşlar aynı hassasiyeti gösterdi hele asuman hanım adındaki bir polis memuru evlerden gelen gürültülere bile müdahale etti polise taş atan eller kırılsın diyorum allah yar ve yardımcınız olsun.