Büroser Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bürosit- Büroser Ofis Mobilyaları - MASKO Mağazası

Başakşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli Masko Mobilyacılar Sitesi, 9-b Blok No: 20, İkitelli, Başakşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 675-1888 ara

Hakkında

Bürosit- Büroser Ofis Mobilyaları - MASKO Mağazası:

Büroser Mobilya Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket, tarım gurubu ürünlerinden orman ürünleri olan bilumum ağaç ile gerek ham vaziyette ve gerekse işlenmiş haldeki ağaç ürünlerinin imalatı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapar, Şirket maksat ve mevzuunun icap ettireceği bilcümle menkul ve gayrimenkul malları temellük edebilir bunlar üzerin de her türlü tasarrufta bulunabilir bu kabil malları satın alabilir gereğinde bunları tekrar satabilir inşa ettirebilir başkasından kiralayabileceği gibi ayni maksatla başkasına kiraya verebilir. Konusu ile ilgili olarak bilumum ahşap, laminat ve çelik kaplama malzemesinin imalatı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapar, Mobilyacılık ve dekorasyon konularında faaliyette bulunur, bu konuların imalatını, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapar, Konusu ile ilgili olarak aksesuar malzemelerinin imalatı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 345393 sicil no ile kayıtlı firma, 10 Nisan 1996 tarihinde kuruldu. Bürosit- Büroser Ofis Mobilyaları - MASKO Mağazası, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan ofis mobilyası.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.buroser.com

Bürosi̇t- Büroser Ofi̇s Mobi̇lyalari - Masko Mağazasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ofis mobilyası
  • masko
  • mobilya
  • ofis mobilyası
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bürosi̇t- Büroser Ofi̇s Mobi̇lyalari - Masko Mağazasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.