burger king

Burger King, İstinye (Carrefour)

Sarıyer, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Çayır Sok. No: 69 Carrefour AVM İstinye Mh. Sarıyer, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 444-5464 ara

Hakkında

Burger King, İstinye (Carrefour): Burger King, İstinye (Carrefour) İstanbul, Sarıyer ilçesinde burger king, fast food. Burger King, İstinye (Carrefour), İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan burger king. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burger Ki̇ng, İsti̇nye (Carrefour)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • burger king
  • fast food

Konum

Bu bölümde Burger Ki̇ng, İsti̇nye (Carrefour)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

evimle kurum arasında bir sokak olmasına rağmen bana siparişi getiremediler. aradan geçen 1 buçuk saatin ardından ben çıkıp mağazaya gittim ve varolmayan yoğunluklarını kendi gözlerimle gördüm. ben oraya gelince çok yoğun olduklarını söyledi yetkili kişi gayet ironik bir biçimde. siparişi iptal ettim. bir buçuk saatin üstüne. ve aç bir şekilde eve geri döndüm. uzun zamandır bu kadar abzürt bir olay yaşamamıştım. burger king i bu yaşıma kadar yemek konusunda bir marka olarak görürdüm. ama rezillikten daha fazlası değillermiş. burger king benim için bir hüsran oldu. bir daha ne ben sipariş veririm ne de bir başkasına verdirtirim. müşterisine saygı gösteren bir yer bulmak bu kadar zor olmamalı.