burger king

Burger King, Fulya (Ihlamur)

Şişli, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Hakkı Yeten Cad. No: 21 Fulya Mh. Ihlamur Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 444-5464 ara

Hakkında

Burger King, Fulya (Ihlamur): Burger King, Fulya (Ihlamur) İstanbul, Şişli ilçesinde burger king, fast food. Burger King, Fulya (Ihlamur), İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan burger king. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burger Ki̇ng, Fulya (Ihlamur)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • burger king
  • fast food

Konum

Bu bölümde Burger Ki̇ng, Fulya (Ihlamur)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

yemek sepetı uzerımden vermiş oldugumuz butun siparişleri yenlış ve eksık getırdıgınız ıcın ayrıca da ırtıbat numaralarınızı aradıgımız da da telefonu yuzumuze kapatıgını için teşekkurler...


mrb sizin şubenizden 06 kasım 2010 tarihinde gece saat 00.09 da yemek sepeti aracılığı ile sipariş verdim 00.44da geldi.chicken royal menü söyledim yanında promosyon olarak istediğim 6lı nugget gelmedi sonrada aradığımızda sipariş saatinin geçtiğini sölediler birincisi bu benim hatam değil... ikincisi kanaltürk çalışanıyım gece programım var ve yemek yiyemiyorum. neden söylediğim sipariş tam anlamıyla gelmiyor...ilgililere duyurulur ve böylesine büyük firmanın bukadar küçük konularla meşgul olmasındanda ben rahatsız oluyorum...ii çalışmalar arkadaşlar gökmen takinacı ...not : ödememi gerçekleştirdim .