Boyner Holding Anonim Şirketi

Boyner Holding

Sarıyer, İstanbul
Boyner Holding

8 kişiden %86'si beğendi (4.3)

İletişim bilgileri

Adres: Maslak, Eski Büyükdere Cad. Park Plaza No:22, 34396 Şişli/Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 366-8900 ara

Hakkında

Boyner Holding:

Boyner Holding Anonim Şirketi

Sermayesine veya yönetimine katıldığı şirketler kanalıyla veya nezdinde ticaret, sanayi, madencilik, enerji, inşaat, ulaştırma, turizm, finans, basın yayın ve reklamcılık sigortacılık, her türlü haberleşme ve telekomünikasyon, bilgi ve iletişim teknolojisi, sağlık gibi alanlarda alım, satım kiralama, leasing ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü hukuki tasarrufta bulanabilir, Yukarıda sözü edilen faaliyetlerle ilgili olarak her türlü gayrimenkul ve gemi satın alabilir, inşa edebilir veya ettirebilir, devralabilir, bilumum ayni hakları iktisap edebilir, bu gayrimenkul ve gemilerin feragını yapabilir, her türlü rehin, ipotek ve intifa hakkı ile takyid edebilir, sözkonusu gayrimenkuller üzerinde irtifak hakları, üst hakkı ve daimi müstakil haklar tesis edebilir, mezkur gayrimenkulleri kiraya verebilir veya kiralayabilir ve kira sözleşmelerin tapu siciline şerh ettirebilir, lehine ipotek alabilir, sahip olduğu her türlü ayni hakkı devredebilir. Holding yeni yatırım alanları bulmak amacı ile proje geliştirme çalışmaları yapabilir geliştirdiği projeleri işletmelere bir bedel karşılığında veya karşılıksız devredebilir. Holding sermayesine katıldığı şirketler lehine her türlü kefalet ve ipotek ve sair her tür teminatları verebilir ve 3. 4. 2000 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 281645 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Ocak 1992 tarihinde kuruldu. Boyner Holding, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 8 oy üzerinden 4.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: kurumsal.boyner.com.tr

Boyner Holdi̇ng'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Boyner Holdi̇ng'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Görüşlerinizi buraya yazınız

Beymen Club için Burcu Esmersoy seçiminiz çok yanlış!.....


Uzun suredir rize boynerde calisiyorum ve hedeflerimi yaptigim halde pirimlerimi hic almiyorum hata hic bir arkadasimiz alamiyor cok haksizlil yapiliyor bir cok arkadasim gereksiz yere isten cikarildi yeni gelen mudurden once boyle bir rahatsizligimiz yoktu gereginin yapilmasini arkadaslarimizla birlikte rica ediyorz