Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 245, 
Uso Center İş Merkezi Kb01-Z02, 
Maslak, Sarıyer, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 335-7500 ara

Hakkında

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. - Genel Müdürlük:

Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi


Tekstil ürünlerinin, her türlü kadın, erkek ve çocuk konfeksiyon ürünlerinin, hazır giyim eşyasının, aksesuarının, ayakkabıların, çantaların, deriden, plastikten, cam, seramik, porselen vs. malzemeden mamul her türlü emteanın alınıp satılması, pazarlanması, ithal ve ihraç edilmesi, bu amaçla ticari vs. tesisler kurulması, kiralanması, kiraya verilmesi, alınıp satılması, kurulmuş olanlara ortak olunması ve Şirketin amaç ve konusu ile ilgili veya ona yardımcı veya ona kolaylaştırıcı gayrimenkullerin iktisabı veya inşası ve üzerlerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunulması kiralanması kiraya verilmesi şirketin amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi için üçüncü kişiler lehine yapılacak işlemlerde yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında sermaye piyasası kurulunca aranacak gerekli açıklamaların yapılması şartıyla şirket ve üçüncü kişiler lehine ipotek karşılı veya başka bir teminat ile veya teminatsız ödünç alınabilmesi şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için rehin ve her türlü keflet verebilmesi ve alabilmesi mezkur rehin veya kefaletlerin fek ve tadil edelebilmesi gayrimenkul ipoteğinin tesis ve fek edilebilmesi ticari işletme rehni akdedilebilmesi finansal kiralama sözleşmelerinin akdedilebilmesi ve şirketin 30. 9. 2004 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 284082 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Şubat 1992 tarihinde kuruldu. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.boyner.com.tr

Boyner Büyük Mağazacilik A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • mağazacılık
  • genel müdürlük
  • hazır giyim
  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Boyner Büyük Mağazacilik A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.