T.C. Boğaziçi Üniversitesi

Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi - Aptullah Kuran Kütüphanesi

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hisarüstü Nispetiye Caddesi, Boün Kuzey Kampüsü, Kuzey Kapısı Girişi, Pk: 34342, Rumelihisarı, Sarıyer, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 257-5016 ara

Hakkında

Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi - Aptullah Kuran Kütüphanesi: Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi, merkezi kütüphane koleksiyonlarına ev sahipliği yapar. "Aptullah Kuran" isminide taşıyan Boğaziçi Kütüphanesi, 1863 senesinde Harvard Hukuk Okulu (Harvard Law School) tarafından bağışlanan 200 hukuk kitabı ile açıldı. 1982 yılında tamamlanan şuanki bina, İngilizce, Türkçe, Fransızca, Almanca ve diğer dillerden 450.000 cilt yayını barındırmaktadır. Ses ve Gösteri Merkezi filmlerden, slaytlardan, kasetlerden ve plaklardan oluşan seçmeler barındırır. Bireysel olanak olarak Fonograf plakları dinlemek mevcuttur. 50 kişi oturma kapasiteli Ses ve Gösteri sahnesi, film ve slayt gösterimleri için öğretim üyeleri ve öğrenci aktivitelerine açıktır. Kütüphanede aynı zamanda görme engelliler için referans kitapları, ders kitapları, romanlar ve dergiler koleksiyonu bulunur. Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi - Aptullah Kuran Kütüphanesi, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan boğaziçi üniversitesi.

Soru & Cevap:

Boğazi̇çi̇ Üni̇versi̇tesi̇ Kütüphanesi̇ - Aptullah Kuran Kütüphanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • boğaziçi üniversitesi

Konum

Bu bölümde Boğazi̇çi̇ Üni̇versi̇tesi̇ Kütüphanesi̇ - Aptullah Kuran Kütüphanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.