cam ve çerçeve

Boğaziçi Ticaret - Zehra Özkaya

Üsküdar, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Halk Cad. Cakalı Sok. No: 6 Daire: A Kuleli Mh. Çengelköy Üsküdar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 557-9965 ara

Hakkında

Boğaziçi Ticaret - Zehra Özkaya: Boğaziçi Ticaret - Zehra Özkaya İstanbul, Üsküdar ilçesinde cam ve çerçeve, cam ve çerçeve. Boğaziçi Ticaret - Zehra Özkaya, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan cam ve çerçeve. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Boğazi̇çi̇ Ti̇caret - Zehra Özkaya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • cam ve çerçeve

Konum

Bu bölümde Boğazi̇çi̇ Ti̇caret - Zehra Özkaya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

slm arkadaşlar ben memet üniversite öğrencisi geçenlerde bir kişi bogaz içi ticaretten geldiğini söyleyerek elindeki parfüm şişelerini üçretsiz dağıttıklarını söylediler ancak parfüm şişelerde telefon bilğisayar gibi hedyelerin çıktığı ve bu hedyeler firmamız tarafından dağıtıldığını söylediler ben bir tane aldım açtım bana bilgisayar çıktı bana hedyenin pazar günü getireceğini söyledi ancak bilgisayar için şimdi sadece 100 tl vermem gerektiğini söylediler ben aslında böyle şeylere pek inanmam ama firmamın elemanı olduğu idda eden kişiden kimlik bilgilerini alarak 100 tl verdim bu pazar gelecekti sözde onları aradım bana söylediği şey şirketimiz battı ürünleri dağıtamayız dedi şimdi elimde boğaz içi tiçaret firması hedye çeki var ve bu firma yetkilisi olduğunu söyleyen kişinin tl veriyorum umarım firma kendi isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapan bu kişiler hakkında soruşturma için dava açar bunların telefonları 05398597536 -05417283763