Taksi Durağı

Boğaziçi Taksi

Beşiktaş, İstanbul
Boğaziçi Taksi

(3.4)

İletişim bilgileri

Adres: Arnavutköy 1.Cadde No:218, 34357 Beşiktaş Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 263-2332 ara

Hakkında

Boğaziçi Taksi: Boğaziçi Taksi İstanbul, Beşiktaş ilçesinde taksi durağı, taksi durağı. Boğaziçi Taksi, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan taksi durağı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.onlinetaksi.com

Boğazi̇çi̇ Taksi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Taksi Durağı

Konum

Bu bölümde Boğazi̇çi̇ Taksi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Boğaziçi Taksi Durağına bağlı 34 TER 35 plakalı araca KESİNLİKLE binmemenizi öneririm. duraktan adrese aracı çağırdık fakat başka yoldan gelince neden uzun yoldan geliyorsunuz dediğimizde kendini şoför zanneden şahıs ın afra tafrasını görmenizi isterdim.(artisce elini vitese atmalar direksiyonu yumruklama) neymiş altında 1.5 Mio luk araç varmış da gördüğü muameleye bakar mısın gibi laflar etti.1.5 Mio luk aracı satsın kendisine biraz anlayış biraz insanlık alsın diyeceğim ama bu gibi değerler parayla alınmıyor maalesef. evimden tekrar caddeye kdr çıktım ve indim verdiğim paramı da helal etmiyorum.Ayrıca böyle haddini bilmez şahısların yüzünden senelerin durağı Boğaziçi Taksi durağının da adı kötü bir şekilde anılıyor.


Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden geçimlerini sağlamalarına rağmen öğrencilerden nefret eden şöförleri olan, aslında Fatih semtinde bulunması gereken durakç


Tek kelimeyle berbat.