Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Boğaziçi Bilgisayar Tic. Ve San. A.Ş.

Sarıyer, İstanbul
Boğaziçi Bilgisayar Tic. Ve San. A.Ş.

10 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Ayazağa, Mah Vadi Koru, Kemerburgaz Cd. No 10 D:F Blok Kat 7, 34396 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 331-1000 ara

Hakkında

Boğaziçi Bilgisayar Tic. Ve San. A.Ş.:

Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Bilgisayar programları üretilmesi çoğaltılması ve satılması, Dahilde ve dış piyasalardan uzun orta kısa vadeli istikrazlar akdetmek aval ve kefalet kredileri temin etmek ve gerektiği taktirde şirketin gayrimenkullerini terhin etmek tahvilat ihraç etmek, Maksat ve konusu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul haklar iktisap etmek işletmek kiralamak kiraya vermek icabında almak ve satmak başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis etmek tescil etmek vey bunlar üzerinden her türlü hakları iktisap etmek başkalarına ait gayrimenkuller üzerine şirket lehine tesis edilmiş ipotekleri fek etmek kaldırmak rehinleri ve iktisap edilmiş diğer hakları kaldırmak, Şirket borçlarının veya kredilerinin ödenmesini teminen veya bir teminat almak gayesiyle veyahut hakiki ve hükmi üçüncü şahıslara kefaleten şirketin tasarrufu altında bulunan gayrimenkulleri alacaklıları lehine ipotek etmek veya şirketin menkul mallarını rehin etmek tesis edilmiş bu ipotekleri kaldırmak veya bu rehinleri geri almak, Bilgisayar ve yan ürünleri konusunda yayıncılık yapmak, Bilgisayar ve programlama ile ilgili teknik malzeme, mamuller ve dahili ticareti, imalatı, pazarlaması, ihracatı, ithalatı ve konusu ile ilgili mümessillik ve acentelik almak ve komisyon, mümessillik ve acentelik tesis etmek ve 26. 6. 2003 tarihli olağan genel kurul kararında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 202943 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Haziran 1984 tarihinde kuruldu. Boğaziçi Bilgisayar Tic. Ve San. A.Ş., İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 10 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.bogazici.com.tr

Boğazi̇çi̇ Bi̇lgi̇sayar Ti̇c. ve San. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Boğazi̇çi̇ Bi̇lgi̇sayar Ti̇c. ve San. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.