tüketici hakları hakem heyetleri

Bodrum Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti

Bodrum, Muğla

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Bodrum Kaymakamlığı Bodrum, Muğla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (252) 316-1001 ara

Hakkında

Bodrum Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti: Bodrum Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Muğla, Bodrum ilçesinde tüketici hakları hakem heyetleri. Bodrum Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti, Muğla, Bodrum ilçesinde yer alan tüketici hakları hakem heyetleri. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bodrum Tüketi̇ci̇ Sorunlari İlçe Hakem Heyeti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tüketici hakları hakem heyetleri

İncelemeler

Garanti Bankası TR42..................6589 43 olan vadesiz tl hesabımdan hesap işletim ücreti altında 09/01/2015 tarihinde çekilen 63.50 tl paranın iadesinini talep ettiğimde bana iadenin yapılmayacağı söylendi.Hakkım olan paranın iadesini talep ediyorum.


çalıkoğlu aluminyum turgutreis bozun teslim ettiği balkon camını 2 aydır tamit etmiyor. Faturayı da bu
lamıyorum. ya kayboldu veya vermediler. Nasıl müracaat edebilirim.


turgutreiste bulunan Çalıkoğlu pvc Doğrama İnşaat Ltd Şti'ne Eylül 2013 tarihinde sürmeli balkon camı yaptırdım ve ertesi günü Aydın'a döndüm. Bu sezon yazlığıma geldiğimde 1. camın açıldığında, 2. cama takılıp kapanmadığını gördüm. Durumu firmaya ilettim. Yoğun işleri nedeniyle bir ay sonra gelip baktılar ve bunun normal olduğunu, elle zorlayarak veya bıçak, tornavıda vs ile camları ayırıp kapatacağımı söylediler. Durumu firma yetkililerine ilettiğimde ise ilgileneceklerini söyleyip ilgilenmediler. Yapılan bir cok örnekte ise camlar takılmadan çalışıyor. camımın normal çalışır hale getirilmesini arzederim. Saygılarımla. Alaaddin Yılmaz. Günbatımı Sitesi No:121 Akyarlar Turgutreis Bodrum. Tel: 0.505 477 57 52 (Not: mail adresi kızıma aittir. )