hukuk bürosu

Bizim Hukuk Bürosu

Bakırköy, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: İncirli Caddesi, Çetiner Sokak, Onur Apt. No: 3 Kat: 4, İncirli, Bakırköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 414-0114 ara

Hakkında

Bizim Hukuk Bürosu: Bizim Hukuk Bürosu İstanbul, Bakırköy ilçesinde avukatlık bürosu, avukat, hukuk bürosu. Bizim Hukuk Bürosu, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan hukuk bürosu. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bi̇zi̇m Hukuk Bürosu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hukuk bürosu
  • avukatlık bürosu
  • avukat
  • hukuk bürosu

Konum

Bu bölümde Bi̇zi̇m Hukuk Bürosu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bizim Hukuk Bürosu, gerçekten bir hukuk bürosu mu, yoksa bir mafya örgütü mü?
Bu soruyu sormama neden olan olay şöyle gerçekleşti: 20 Şubat 2015 Cuma günü saat 16.30 civarında telefonumdan arandım. Açtığımda doğrudan adım ve soyadım söylenerek bu ismin bana ait olup olmadığı soruldu. Ben de ismimi doğrulayarak arayanın kim olduğunu sordum. Arayan kişi ''Çağrı'' demekle yetindi ve ilave etti ''Bizim Hukuk Bürosundan'' arıyorum. Soyadınız yok mu diye sorduğumda, '' soyadımı veremem'' dedi. Neden diye sordum. ''Yasak'' dedi. Evet ''yasak'' dedi. Çok şaşırdım. Kendisine dedim ki eğer meşru bir iş yapıyorsanız adınızı, soyadınızı neden saklıyorsunuz? Bu kez ses tonu değişti: '' sana söyledik nereden aradığımızı, daha ne kurcalıyorsun?'' Bu kez benim de ses tonum değişti: sen avukatlık bürosundan mı arıyorsun yoksa mafyadan mı? ... Konu bu minvalde ilerlerken, eğer adını soyadını vermezse kendisiyle görüşme yapmayacağımı belirttim. Verdiği cevap daha bir tehditkardı: '' Sen yarın görürsün!'' Tepkim hayli sert oldu doğallıkla. Arkasındanüç beş araşma daha. Konu aynı yerde dönüp dolaşıyordu: -Mafya isen şimdi görüşelim. ''görürsün, sana göstereceğim ben!'' tehdidin bini bir para. Bağrış çağrış telefonlar kapanıp tekrar araşılıyor. Bu kez sabit numaralarını bulup sekreteri aradım ve adres istedim, ödeme yapacağım dedim. Cevap daha da illegal: ''Adres veremiyoruz.'' Şimdi Bizim Hukuk Bürosu yöneticilerine ve büro sahibi gözüken Ahmet Ulvi Hanoğlu'na soruyorum: Burası gerçekten bir hukuk bürosu mu yoksa mafyanın tahsilat ofisi mi? Eğer hukuk bürosu ise elemanlarınız neden isimlerini vermekten çekiniyorlar. Dahası sekreteriniz neden adresinizi gizliyor. Elemanlarınız neden ''senli benli'' telefon açıp aradıkları insanları tehdit ediyor? Hakikaten siz bu gücü bu cesareti nereden alıyorsunuz?


Mrb benim ailevi sağlık sorunlarından dolayı odeyemedigim kredi kartı borcum hakkında size devredilmis icra dosyası bulunmaktadır borcumla ilgili taksitlendirme mumkunmudur tsk