Bissistem Entegrasyon Elektronik Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Bis Sistem Entegrasyon Hizmetleri

Kadıköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Uzunçayır Cad. No: C1 Kat: 2 Daire: 20 Hasanpaşa Mh. Kadıköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 326-1695 ara

Hakkında

Bis Sistem Entegrasyon Hizmetleri:

Bissistem Entegrasyon Elektronik Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Her nevi elektronik veya mekanik bilgisayar, entegrasyon, iletişim ve bilgi işlem sistemi veya bilgisayar kontrolü cihazlar için her konuda özel ve genel yazılım, hazır paket program uyarlamak, geliştirmek, pazarlamak, eğitim ve desteğini vermek, bu konularda yayınlar hazırlamak, eğitim ve desteğini vermek, bu konularda yayınlar hazarlamak ve danışmanlık yapmak Konusu ile ilgili olarak şirket işleri için gerekli arsa arazi bina gibi her türlü gayrimenkulü her türlü taşıtları her türlü menkul malları iktisap etmek kiralamak kiraya vermek devretmek bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak ve sair ayni hakları tesis etmek kabul ve fek etmek, gayrimenkullerini ipotek etmek, ipotekleri fek etmek ve icabında gayrimenkulleri satmak, rehin etmek, arsa ve arazi üzerinde parselasyon ve tevhid gibi işlemleri yapmak ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 450410 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Aralık 2000 tarihinde kuruldu. Bis Sistem Entegrasyon Hizmetleri, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan bilgisayar donanım.

Soru & Cevap:

Bi̇s Si̇stem Entegrasyon Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • bilgisayar donanım
  • yazılım ve sarf malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bi̇s Si̇stem Entegrasyon Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.