Birtuğ Dış Ticaret Limited Şirketi

Birtuğ Dış Ticaret Ltd. Şti.

Başakşehir, İstanbul
Birtuğ Dış Ticaret Ltd. Şti.

(3.3)

İletişim bilgileri

Adres: İ.O.S.B Aymakoop San. Sit. Aymakoop İş Merkezi Kat 5 Daire 30, 34490 Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 407-0367 ara

Hakkında

Birtuğ Dış Ticaret Ltd. Şti.:

Birtuğ Dış Ticaret Limited Şirketi

Karayoluyla şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapmak, Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşaa etmek. Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak. Ayakkabı ithalat, ihracatı, alımı, satımı, toptan ve perakende satımı, ayakkabı imalatında kullanılan malzemelerin ithalat, ihracat, toptan ve perakende satışı ayakkabı yapımında kullanılan makinalarının alımı satımı, ithalat, ihracat toptan ve perakende satışı ve mümessilliğini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 314842 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Haziran 1994 tarihinde kuruldu. Birtuğ Dış Ticaret Ltd. Şti., İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan ayakkabıcı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3.3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.birtug.com.tr

Bi̇rtuğ Diş Ti̇caret Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ayakkabıcı

Konum

Bu bölümde Bi̇rtuğ Diş Ti̇caret Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.