Birlik Yangın Söndürme Sistemleri Eğitim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Birlik Yangın Söndürme Sistemleri

Esenyurt, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Alkop Cad. No:, Akçaburgaz Mevkii Alüminyumcular San. Sit. A-5 Blok Dük:2 Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 210-6273 ara

Hakkında

Birlik Yangın Söndürme Sistemleri:

Birlik Yangın Söndürme Sistemleri Eğitim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yangın söndürme cihazları dolum, bakım ve satışı, yangın merdiveni imalatı, yangın dolapları alım satımı, her türlü yangın söndürme hortumları, her türlü yangın ekipmanları, . . . . . bunların yedek parçalarının alımını satımını imalatını ithal ve ihracatını yapmak ve, Şirket amaç ekonusu ile ilgili acentelikler, bayilikler, distribütörlükler ve unvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir şirket sözleşmesinde yazılı konusu ile ilgili olarak imalat, ithalat, ihracat iç ve dış mümessillik toptancılık perakendecilik dağıtım ve pazarlam yapar makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap eder, devir ve ferağ işlemlerinde bulunur. Alım, satım, kiraya verme gayrimenkullerin üzerinde irtifa, intifa gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis eder. ipotekler alır, verir, fabrika depo satış mağazaları ve idare b inaları inşa eder, alır ve satar. şirketin faaliyet konusuna giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla yeni şirketler kurabilir, girişimlerde ve iştiraklerde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 518508 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Mart 2004 tarihinde kuruldu. Birlik Yangın Söndürme Sistemleri, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan yangın söndürme malzemesi.

Soru & Cevap:

Bi̇rli̇k Yangin Söndürme Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yangın söndürme malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bi̇rli̇k Yangin Söndürme Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.