Vakıf

Birleşik Metal-İş Sendikası

Eskişehir, Eskişehir
Birleşik Metal-İş Sendikası

9 kişiden %62'si beğendi (3.1)

İletişim bilgileri

Adres: Ömerağa, Sakarya Cad. Birlik Han No:21 D:5, 26220 Eskişehir Merkez/Eskişehir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (222) 233-5614 ara

Hakkında

Birleşik Metal-İş Sendikası: Birleşik Metal-İş Sendikası Eskişehir, ilçesinde kuruluş. Birleşik Metal-İş Sendikası, Eskişehir, Eskişehir ilçesinde yer alan vakıf. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 3.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.birlesikmetal.org

Bi̇rleşi̇k Metal-İş Sendi̇kasi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Vakıf

Konum

Bu bölümde Bi̇rleşi̇k Metal-İş Sendi̇kasi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sizi tebrik ediyorum doruk işçisinin yavaş yavaş nasıl satılacağını ve satıldığını gösterdiniz şimdi sizin sarı sendika diye tabir ettiğiniz sendikadan ne farkınız var söyleyin... yaptığımız eğlemlere bakarsanız aldığımız hiç bir şey değil yani diğer sözleşmeyle aynı yazık yazık;.ama bizden çok şeyler götürdü 1) doruk işçisinin potron gözündeki değeri düştü.2)yıllardır beraber çalıştığımız arkaşlarımız çıkarıldı.3) temsilcilerimiz ve BAŞ TEMSİLCİMİZ çıkarıldı.4)disiplin cezası yedik.5)iki gün patrona borçlantık.6)ve biz bu süreçte yıprandık bunlar saymakla bitmez ayrıca bu ceza sendikanın cezasıdır ödemesi gereken birileri varsa bu sendikadır.bu günkü bayram kavağın komuşmasında bazı şeyler konuşulmadı utanmadan çıkmış bide birdaha işçi çıkarılmıcak diyor yüzsüzler geçen senede aynı şeyler söylendi onadan önceki senede peki sonuç ne oldu yine işçi çıkarıldı yine çıkarıldı.sendika artık kendine gelsin eğlem denemelerini gitsin bayram kavak eski iş yerinde denesin...işçileri toplayıp yalanlar üstüne yalan sölemesinler. sizlere sendika aydatlarını ve hakkımı helal etmiyorum. bu sendika bizi çok yıprattı fabrikanın yarısı türk metale çekmek istiyor nasılsa aranızda bir fark kalmadı pardon bir fark var aslında o sendika açıktan işçisini satıyor siz gizli gizli satıyosunuz ....bize bir süpriz yaptınız belki bizde size bir süprüz yapa biliriz. hadi hayırlsı.............