Birleşik Girişimciler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Birleşik Girişimicler

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kasap Sok. No: 4/2 Özden Konak Apt. Esentepe Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 273-0606 ara

Hakkında

Birleşik Girişimicler:

Birleşik Girişimciler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Saç boyaları şampuanlar saç bakım ürünleri araç ve gereç malzemeleri her türlü kozmetik ürünleri ve mamüllerinin alım satımı ve Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkuller alır satar ipotek eder. İfraz gibi ayni haklar iktisap edebilir. Bunları başkasına devir ve ferağ edebilir, ifraz ve tevhit, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis eder, ipotekleri uzatır, değiştirir, fek eder, kiralar, kiraya verir, kira akdinit apuya tescil ettirir, gayrimenkullerle ve haklarla her çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemlerde bulunabilir, Şirket maksadının istihsali için gayrimenkul iktisabı dahil her türlü hakları iktisap edebilir. Gayrimenkul alıp satabilir, sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde cins tashihi yaptırabilir. Mülkiyetin ve kiracılık hakkına sahip olacağı menkul mal ve gayrimenkulleri alıp satabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Rehin ve ipotek alıp verebilir satış vaadi sözleşmeleri yapabilir, başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine, rehin ve ipotek tesis tescil veya fesh edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 581153 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Mart 2006 tarihinde kuruldu. Birleşik Girişimicler, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan gazete ve dergi yayıncı.

Soru & Cevap:

Bi̇rleşi̇k Gi̇ri̇şi̇mi̇cler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gazete ve dergi yayıncı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bi̇rleşi̇k Gi̇ri̇şi̇mi̇cler'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.