Biobellinda Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Pazarlama Anonim Şirketi

Biobellinda Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Pazarlama

Çekmeköy, İstanbul
Biobellinda Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Pazarlama

66 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet, 23 Nisan Cd. No:33, 34788 Çekmeköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 324-5999 ara

Hakkında

Biobellinda Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Pazarlama:

Biobellinda Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Pazarlama Anonim Şirketi

Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan, inorganik kimyasal müstahzarlar, kıymetli metallerin tasyoaktif elementlerin nadir toprak metallerin ve izotoplarının organik veya inorganik bileşikleri, sebagette ve boyacılıkta kullanılan hülasalar, tanenler ve türevleri, boyayıcı maddeler müstahzar boyalar, vernikler ve müstahzar boyayıcı maddeler, uçan yağlar ve rezioitler, parfümeri ve tuvalet müstahzarları ve kozmetikler, organik kimyasal müstahzarları, eczacılık müstahzarları, kimya sanayi ve diğer müstahzarlarının, Her türlü altın ticareti, kuyumculuk, sarrafiye ve diğer doğal taşlar madenler toptan ve perakende alım satımı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler
İstanbul Ticaret Odası'na 801681 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Aralık 2011 tarihinde kuruldu. Biobellinda Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Pazarlama, İstanbul, Çekmeköy ilçesinde yer alan mağaza. Bu mekan toplam 66 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: biobellinda.net

Bi̇obelli̇nda Kozmeti̇k ve Temi̇zli̇k Ürünleri̇ Pazarlama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mağaza
  • Ev Temizlik Hizmetleri
  • Güzellik Ürünleri Tedarikçisi

Konum

Bu bölümde Bi̇obelli̇nda Kozmeti̇k ve Temi̇zli̇k Ürünleri̇ Pazarlama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.