Bilgitek Pozitif Büro Makinaları Ticaret Limited Şirketi

Bilgitek Büro Makinaları Sanayi

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Talatpaşa Cad. No: 28 Bahçelievler Mh. Bahçelievler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 557-5700 ara

Hakkında

Bilgitek Büro Makinaları Sanayi:

Bilgitek Pozitif Büro Makinaları Ticaret Limited Şirketi

Her türlü kırtasiye büro makineleri ile aksam yedek parçalarının büro eşyaları ve yedek parçaları ile bunların üretiminde kullanılan ham yarı mamül ve mamül maddelerinin ithali ihracı ve dahıli ticaretini yapmak ve Konusu ile ilgili makina ve tesisler ile gayrimenkulleri almak, satmak, iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiralamak kiraya vermek, gayrimenkuller üzerinde intifa, irtifak, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, ipotek ve kat irtifakı tesis etmek, atölye, fabrika, depo satış mağazaları, idari binaları turistik tesis ve benzeri binaları inşa edebilir, Şirketin işleri için yurtiçi ve yurt dışı kuruluşlardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler, kefaletler alabilir, gerek kendi ve gerekse 3. şahısların borç ve alacağını günvenceye bağlayarak rehin ve ipotekleri alıp verebilir, fek edebilir, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve 3. şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak ve 5. 11. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 287161 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Mayıs 1992 tarihinde kuruldu. Bilgitek Büro Makinaları Sanayi, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan büro makineleri ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Bi̇lgi̇tek Büro Maki̇nalari Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büro makineleri ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bi̇lgi̇tek Büro Maki̇nalari Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.