Bilen Egzost Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Bilen Egzoz

Ümraniye, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: 2. Cad. No: 18 Dudullu OSB Yukarı Dudullu Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 364-5959 ara

Hakkında

Bilen Egzoz:

Bilen Egzost Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket imalatının gerektireceği makine, alet ve edevatı ithal eder, yurt içinde imal ettirir ve bizzat kendisi imal edebilir, gerektiğinde fason olarak başka firmalara yaptırabilir, başka firmalardan kiralayabilir ve gerektiğinde de kiraya verebilir Ana amaç ve konusunun gerçekleşmesi için lüzumlu olan gayrimenkulleri satın alır ihtiyacından fazla olanları satar ve bunlardan dolayı borçlu ve alacklı olabilir ve gerektiğinde Belediyelere ve Kamu Kuruluşlarına bedelsiz olarak yol terkedebilir borç ve alacağını teminata bağlayacak rehin ve ipotekleri alıp verebilir bu ipotekleri fekkedebilir bunun için tapu dairelerinde irtifak ve diğer ayni haklar tesis edebilir bunları devredebilir icabında ifraz tevhid ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufu yapabilir gayimenkuller ve menkuller kiralayabilir ve kendisine ait olanları kiraya verebilir gayrimenkuller için satış vaadinde bulunabilir başkalarının satış vaadini kabul edebilir temellük ve temlik muameleleri yapabilir ve bu hususta mukaveleler aktedebilir ve şirketin anasözleşmesi ile 8. 9. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 159678 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Mart 1979 tarihinde kuruldu. Bilen Egzoz, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan oto egzoz. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Bi̇len Egzoz'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto egzoz
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Bi̇len Egzoz'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

eksoz uretımınde kullkanılan yanmaz elyaf yerıne kullanılan ve susturucu gorevını uslenen metal bulasık telı uretmekteyız bır cok fırmada ıse kullanılmaktadır ılgılenırsenız goruselım 03123955441