Güler Otomotiv İnşaat ve Gıda San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bikar İlaç San. Ve Tic. A.ş.

Pendik, İstanbul
Bikar İlaç San. Ve Tic. A.ş.

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Güllü Bağlar, Şirin Sk. No:14, 34906 Pendik/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 583-0198 ara

Hakkında

Bikar İlaç San. Ve Tic. A.ş.:

Güler Otomotiv İnşaat ve Gıda San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Mobilya dekorasyon malzemeleri ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri yatak odaları, oturma odaları yemek odası genç odası koltuk masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı alımı satımı pazarlaması ithalatı ve ihracatını yapmak Konusu ve amacına uygun olarak yurt içi ve yurt dışında menkul ve gayrimenkuller alır kiralar kiraya veirr inşa eder veya ettirir, resmi veya özel ihalelere katılabilir, Konusu ile ilgili olarak gerektiğinde ipotek verebilir veya alabilir alınmış veya verilmiş ipotekleri çözebilir ve şirketin anasözleşmesi ile 6. 5. 2009 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 529333 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Temmuz 2004 tarihinde kuruldu. Bikar İlaç San. Ve Tic. A.ş., İstanbul, Pendik ilçesinde yer alan İlaç Şirketi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.bikarilac.com.tr

Bi̇kar İlaç San. ve Ti̇c. A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İlaç Şirketi

Konum

Bu bölümde Bi̇kar İlaç San. ve Ti̇c. A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.