Yapı Malzemeleri Tedarikçisi

Bien Seramik Bilecik

Merkez, Bilecik
Bien Seramik Bilecik

254 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Bahçelievler, 11000 Pelitözü/Merkez/Bilecik Haritayol tarifi

Telefon: +90 (228) 214-8000 ara

Hakkında

Bien Seramik Bilecik: Bien Seramik Bilecik Bilecik, Bilecik ilçesinde seramik. Bien Seramik Bilecik, Bilecik, Merkez ilçesinde yer alan yapı malzemeleri tedarikçisi. Bu mekan toplam 254 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yapı Malzemeleri Tedarikçisi. Bu yapı malzemeleri tedarikçisi için 254 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.bienseramik.com.tr

Bi̇en Serami̇k Bi̇leci̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Tedarikçisi
  • Yapı Malzemeleri Mağazası

Konum

Bu bölümde Bi̇en Serami̇k Bi̇leci̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayin sevkiyat yetkilisi araç yuklemelrinizde lütfensiraya rfiyat edelim kantar daki arkadaşlar bence ben gibi çok aracin haklarini yiyorlar tanidiklarini daha araç gelmedensşuraya yazip bekletmeden sariyolar ben sabah bilecik fabrikaya girdim gece birde ciktim alacagim palet sayisi da yedi palet böyle birsacmalik olamaz iki ggünde cikdimida biliyorum araç sevkiyatiniz bomboktan.şahin sevkiyat şefi caferbey lütfen bu ise acil bir müdahale ediniz.birde iki yerden sarmakne birgün bilecikde geçiyor bir günde bozogukde hepsi bir araç için bizyola ne zaman gideceğiz bir tek bu sistem sizde var tüm nakliyeci arkadaşlar akliniz varsa bitene yuksarmaya gitmeyin.ancak ikiucgun yatar tatil yaparsiniz boyle sacmabir fabrika.