Devlet Dairesi

Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi Ve Aksaş Sanat Okulu

Beyoğlu, İstanbul
Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi ve Aksaş Sanat Okulu

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mahallesi,, Tel Sk. No:15, 34433 Beyoğlu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 237-8751 ara

Hakkında

Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi ve Aksaş Sanat Okulu: Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi ve Aksaş Sanat Okulu İstanbul, Beyoğlu ilçesinde mesleki eğitim merkezi, halk eğitim merkezi, eğitim, kurs, okul, mesleki eğitim merkezi. Beyoğlu Halk Eğitim Merkezi ve Aksaş Sanat Okulu, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: beyogluhem.meb.k12.tr

Beyoğlu Halk Eği̇ti̇m Merkezi̇ ve Aksaş Sanat Okulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Dairesi

Konum

Bu bölümde Beyoğlu Halk Eği̇ti̇m Merkezi̇ ve Aksaş Sanat Okulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

iyi günler şuan d.bakirda oturuyorum son sinavlarima istabulda girmistim ve mezun oldum fakat diplomami alamıyorum diyarbakir halk eğitim merkize bugun gittim ve diplomamın Beyoğlu halk egitim merkizde olduğunu söylediler diplomamı bana nasıl ala bilirim? yada bana ulaştira bilirmisiniz üniversite ye kaydımı yapmam gerekiyor bilgilendirir seniz beni sevinirim iyi günler


Size tek bir sorum olucak ben açık öğretime kayıt yaptıyıken diplomanın aslını vermiştim ama simdi nasıl alıcagımı bilmiyorum diplomamı nerden ve nasıl alabilirim liütfen yardımcı olun.
Cevabınızı bekliyorum telefonda edebilirsiniz 0534 317 00 04
Hamza kılıçkaya.


Ben lise mezunu oldum ne zeman diplomami alabilirim


çalışmalarını çok benimsedim.