Eğitim Bakanlığı Müdürlüğü

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Beylikdüzü, İstanbul
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

84 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet, Atatürk Blv. No 6, 34500 Beylikdüzü/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 875-2725 ara

Hakkında

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde ilçe milli eğitim müdürlüğü, kurum, milli eğitim müdürlüğü, meb. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan eğitim bakanlığı müdürlüğü. Bu mekan toplam 84 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: beylikduzu.meb.gov.tr

Beyli̇kdüzü İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Beyli̇kdüzü İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İyi gunler
5.sınıfa giden bi oğlum var arkadaşı tarafından darp edilmiş dişleri kırıldı ne yapabilirim


Lütfen yeni adresinizi yayınlayın da başkaları da gidip dönmesin.ne şartlarda gidildiğini biliyomusunuz.


HAZAR TINMAZDAN KİLİK NO:10229400840 İKAMETGAH AD.BARIŞ MAH. ÇİFLİK CAD.AV-KON SİT. NO:15E 5.BL. DAİRE:59 BEYLİKDÜZÜ de oturmakta ve haydar aslan i.ö.okulunu bitirmiştir 5.sınıfı okuması için kayıtı İstanbul/esenyurt YUSUF ÖZVATAN ORTA OKULUNA çıkmıştır. bütün sınıf arkadaşları(çoğu aynı sitede oturuyor) nın kayıtları koç orta okuluna çıkmıştır.YANLIŞLIĞIN DÜZELTECEĞİNİ DÜŞÜNEREK TEŞEKKÜR EDERİM. DEDESİ TAYYAR KORCAN.


İmam hatiportabolumu ihlas 1veyakubluya orta bir yerde acilsa daha iyi olur çünkü mevcut okul uzak ve servis ücretleri oldukça pahali oyuzden öğrenciler imam hatibe gidemiyorlar