yapı

Beylikdüzü Endem TV Kulesi

Büyükçekmece, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mh. E-5 Karayolu Yanı, Hilal Caddesi, Endem Televizyon Kulesi, Büyükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Beylikdüzü Endem TV kulesi: Beylikdüzü Endem TV kulesi İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde kule, yapı. Beylikdüzü Endem TV kulesi, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan yapı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Beyli̇kdüzü Endem Tv Kulesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yapı
  • kule
  • yapı

Konum

Bu bölümde Beyli̇kdüzü Endem Tv Kulesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Büyükçekmece Beylikdüzü sınırında yer alan gayet yüksek ve "bence" hoş bir kuledir. Yapılış amacı tv ve radyo sinyallerini yayma fakat son 15 senedir uydurma bir yatırım olduğu aşikar. Tabi tüm bunların aksina yanından her geçen sanki daha önce duymuşcasına bu kulenin bir seyirhane ve restaurant işlevine sahip olduğuna inanır ve düşünür hatta yanında bir eş bir dost varsa "şurayada bir çıkamadık bi ara bi çıkalım yahu" konuşması geçebilir. Böyle bir hissin oluşması bir az normal çünkü büyükçekmece sınırları içerisinde pınartepe (gürpınar) mahallesinde bu kuleden hallici bir dönen kule restaurant var. Yine Büyükçekmece gölüne nazır hoş bir restaurant. İsmide düven restaurant. İkincisi yanından geçen insanlar "ulahn bunu buraya dikmişler kesin bunda bi keramet var" deyiverip kerameti ya dönen bir restaurantta ya da dönen bir seyir terasında arıyor. Velasılı temden ve e5'den geçen tüyap fuar alanının yanı başında yer alan bu kule hiç bir halta yaramıyor. Ne içinde bir cafe bir restaurant ne de bir seyir terası mevcut. İçine dahi girilemiyor.