sigorta

Beylik Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: SAADETDERE MAH.68.SOK OTOPORT AVM KAT :7 NO:208, Esenyurt, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 853-8900 ara

Hakkında

Beylik Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti: Elze Sigorta da yılların kazandırdığı bilgi birikimi ve tecrübesi Beylik Sigorta ya aktarılmış ve kısa sürede büyük başarılara imza atılmıştır.

Kuruluşumuz ile birlikte Axa Sigorta A.Ş. İle acentelik sözleşmesi yapılmıştır. Kuruluşunda Axa Sigorta gibi dünya ve türkiyenin enbüyük şirketinin acentesi olmak gurur verici olmuş ve bizlere büyük bir dinamik kazandırmıştır. Şirket nezdinde de kuruluşumuz ile birlikte hatırı sayılır bir duruma gelmiş bulunmaktayız. 2011 yılı Mart ayı itibari ile Ak Sigorta A.Ş. İle acentelik sözleşmesine imza atılarak adım adım büyümeye ve kısa sürede karşılıklı güzel işlere imza attık. 2012 yılında ise aldığımız güzel neticeler sonucunda Mapfre Genel Sigorta A.Ş. ve İtalyan devi olan Generali Sigorta A.Ş. İle acente sözleşmesi yaparak sigorta sektöründe büyümeye ve güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. Beylik Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan sigorta.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.beyliksigorta.com.tr

Beyli̇k Si̇gorta Aracilik Hi̇zmetleri̇ Ltd.şti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sigorta
  • sigorta acentesi
  • finans hizmeti

Konum

Bu bölümde Beyli̇k Si̇gorta Aracilik Hi̇zmetleri̇ Ltd.şti̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.