Beta Medikal Sağlık Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Beta Medikal Sağlık Ürünleri

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Oruçreis Mh. Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent Koza Plaza, No: 12 / A, Kat: 7, D: 26, Pk: 34235, Esenler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 438-0088 ara

Hakkında

Beta Medikal Sağlık Ürünleri:

Beta Medikal Sağlık Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Çeşitli kimya ve sanayi dallarında endüstride tarımda biyolojide eczacılıkta veterinerlikte ve tıpta teşhis tedavi araştırma mücadele ve koruma amacı ile kullanılan laboratuar reaktifleri kalite kontrol cihazları röntgen filimleri daignostik setler ortopedik, cerrahi malzeme biyolojik ve bakteriyolojik çalışmalar için bilimum preperatlar test meyarları protez gözlük camı ve çerçevesi cam ceşyalır üzerinde ithal ihraç taahhüt mümessillik ve imalat ve dahili ticaret işleri yapmak. Şirket konusu ile ilgili gayrimenkuller alabilir aldığı gayrimenkuller üzerinde bina ve tesisler kurarak bunları kullanabilir veya kullandırabilir. ayrıca kendisine ve başkalarına ait arsalar üzerinebina inşa edebilir. İnşa edeceği daire ve işyerlerini satabilir. Gayrimenkuller üzerinde her türlü ani ve şahsi haklar tesis edebilir. Edineceği gayrimenkuller üzerinde kat irtifakı kat mülkiyeti cins tahsisi tevhit ifraz fek işlemlerini yapmak ipotek tesis etmek ve fek işlemlerini yapmak ve 22. 9. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 408657 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Kasım 1998 tarihinde kuruldu. Beta Medikal Sağlık Ürünleri, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan medikal.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.beta-medikal.com

Beta Medi̇kal Sağlik Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • medikal
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Beta Medi̇kal Sağlik Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.